Tunnevyöhyketerapiasta apua muun muassa stressiin, väsymykseen, työuupumukseen sekä moniin kehon vaivoihin kuten, migreeniin, aineenvaihdunnan ongelmiin.

.

Vyöhyketerapia sopii kaikenikäisille ja hoidosta voi tulla nauttimaan vaikka ei olisi mitään vaivoja. Hoito on lempeää ja rentouttavaa.

.

Mitä tunnevyöhyketerapia on?

.

Tunnevyöhyketerapia on kokonaisvaltaista kehohoitoa, jonka keskeisessä asemassa on asiakkaan elämänkaareen liittyvät tunnekokemukset ja tapahtumat sekä hoitopöydällä tapahtuva kehohoito. Elämänkaareen liittyviä asioita avataan elämänkaarihaastattelun avulla, asiakkaan omaan tahtiin. Hoidossa ihminen nähdään ajattelun, tunteiden ja kehon kokonaisuutena.

.

Järki asuu päässä, mutta tunteet koko kehossa. Mitä tapahtuu kun yritämme tukahduttaa tunteet. Mistä ilmaantuvat väsymys, stressi,ahdistus tai masennus?

.

Vaikka tunne kielletään, se ei lakkaa olemasta. Kielletyt tunteet varastoituvat kehon muistiin ja voivat heijastua käsittelemättöminä esim. ylihuolehtimisena, ylikiltteytenä tai kateutena toisia kohtaan. 

.

Keho muistuttaa hammastahnatuubia. Kun tuubia puristaa ilman korkin aukaisua, siihen tulee reikä ja hammastahna työntyy väkisin ulos. Niin voi käydä myös keholle. Silloin tunteet voivat alkaa purkautua kehossa väsymyksenä, stressinä, migreeninä, unettomuutena, ahdistuksena, pelkoina, jännitystiloina yms.

.

Tunnevyöhyketerapialla kehon häiritsevät tekijät voidaan poistaa palauttamalla kehon tunnemuistiin jääneet tapahtumat tietoisuuteen, tuntea niihin liittyvät tunteet, käsitellä ne ja vapautua niistä. Kun keho on auki, voi kokemukset purkautua itkuna, väsymyksenä, huonovointisuutena, mutta tuovat tilalle rentoutta ja vahvistavat immuniteettiä. 

Hoito on hellä ja sopii yleisesti kaikenikäisille ihmisille. 

.

Kontraindikaatioita eli esteitä hoidolle ovat mm. kuume, raskauden 3 ensimmäistä kuukautta, elinsiirrot, syöpä (hoitojen päättymisestä alle 3 kk) sekä voimakkaat mielenterveysongelmat ja päihteet.

 Hoitoväli on 3-5 viikkoa. Ensimmäisellä kerralla tunnevyöhyketerapiahoito kestää 2 tuntia ja jatkokäynnit 1,5 tuntia.

.

Ajan voit varata hoitoihini puh. 0400409730 tai sähköpostitse herkkyydella@gmail.com.

.

Hinnasto:

Tunnevyöhyketerapia 120 min. 80 eur

Tunnevyöhyketerapia 90 min. 70 eur

Vyöhyketerapia 60 min. 65 eur

Lapset alle 6- vuotta 45 eur

Lapset 6-15- vuotta 55 eur

Nuoret 15-18- vuotiaat 70 eur

Toiminnallinen yksilöohjaus tunteiden käsittelyyn 85e

Teen kotikäyntejä sovitusti, silloin hintoihin lisätään +10e

Myynnissä myös lahjakortteja

.

Kaikki hinnat sis. alv:n 24%

.

Peruuttamattomasta ajasta peritään koko hoidon hinta. Peruutus tai hoitoajan muutos tulee tehdä vuorokautta ennen hoitoa.

.

Alueesi tunnevyöhyketerapeutit löydät maakunnittain keho -ja tunnevyöhyketerapeutti yhdistyksen sivuilta.

.

Hannan lempeät kädet ja osaava hoito on todella rentouttavaa ja olen saanut purkaa omaa tunnelastiani turvallisessa ilmapiirissä. Vahva suositus kaikille kehohoitoja kaipaaville! Kiitos!

-Elina

.

.

Varaa aikasi ja ota yhteyttä:

.